V noci ...

V noci ...

Anotace: Seggy ... Forever in my heart .. Láska, Touha, Věrnost .. Miluji Tě MOC !

Osaměle otupěle koukala jsem dopředu,
minuta za minutou vlekly se pomalu,
byla jsem sama a toužila jsem být s někým,
zahlédla jsem obrys těla,zahlédla jsem jeho stín.
Blížil se ke mě, úsměv na tváři,
co jen tak nezáří, v noci na opuštěné ulici...

Dala sem se s nim do řeči
Povídalo se nám krásně
Čas ubíhal rychle a plynul do neznáma
tak jako mé myšlenky chtěla jsem je dát pryč
Podzimní mrazíky
A mě začla být zima ...
Dlouho tak sama a teď sem chtěla obejmout
Splnil to přitiskl se ke mě
Skoro sem se nemohla nadechnout
překrásný pocit
Konečně jsem s někým
Dělá mě šťastnou
Obejmutí končí a teď mi kouká do očí
Ví co chce a na co já myslím ..
Nakláním svoji hlavu
O několik stupnů do prava
I když se mi točí hlava
Pozoruju jeho rty blížíme se k sobě
A už se spojily
Naše rty ...
Naše obličeje ..
Naše těla ...
Jsou teď jedno ...
Autor Aliska-Natálka, 29.11.2008
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: Květa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný....díky tobě jsem si vzpomněla na věci, který jsem kdysi prožila...a taky to bylo takhle silný...díky

29.11.2008 21:31:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí