Smutek

Smutek

Anotace: Když s vámi tančí chlap vašich snů a dívá se po jiné :)

Hledám pohled Tvých očí
ty však za jinou se točí.
Objímáš mě, je to jako sen
a já přece vím, že jsem z kola ven.
Proč k sobě jsi mě přivinul
a moje hladil vlasy.
Snad jsi ani netušil
co způsobíš tím asi.
Po tváři mi slzy tečou
slíbil, že mi zavolá
minuty se zvolna vlečou
a já čekam, ubohá.
Bolí to a pláč mě dusí
já Ti přesto děkuji
přebolet to jednou musí
- dnes, zítra... Nelituji.

Tak naivni já jsem a hloupá
stýská se mi po Tobě
a přec vím že nenaleznu
štěstí ve Tvé podobě.
Mezi námi přízrak stojí
vedle ní já pouhý stín
v ruce svíráš ruku moji
Tvůj pohled se míjí s mým.
Snad jsem příliš vlažná byla
to proto že jsem nevěřila
v upřímnost Tvých myšlenek
jak ses tvářil navenek.
Dotek Tvůj mě v kůži pálí
soudnost moji - vášeň halí
a přesto se ovládám
nepodlehám náladám.

Skončí moje utrpení?
Napiš, snad se něco změní.
Autor Désirée, 29.11.2008
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: devcatko z jetele, Jaersy, lucajda89, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím palce, promiň mou upřimnost...

23.03.2009 10:51:00 | devcatko z jetele

Musíš se s tím smířit a jít dál. Jen tak se dočkáš. Soudím podle toho, co jsem od Tebe četla výš.

23.03.2009 10:50:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí