LOVE NEVER ENDS, aneb Láska Nepomine....

LOVE NEVER ENDS, aneb Láska Nepomine....

Anotace: Co na to říct .. For Seggy ...

LOVE NEVER ENDS, aneb Láska Nepomine....Seggy

Když se toulám v noci domů myslím na tebe

Nevím za da to o mě víš

Nebo vůbec netušíš

Že existuje někdo chce s tebou být

Pořád pozorovat tvoje rty a čekat až promluví

Řeknou mi něco co mě potěší ?

Ikdyž mě možná jednou provždy umlčí ..

Bojím se sdělit ti své city

Co když mě zavrhneš

Protože mě nechceš ?!

Nevím jak na to a za to se stydím

Ale pokaždé když tě vidim

Sem šťastná jako blecha co skáče po lidském těle

Kazí mi to duši, vím že je to bez naděje ...

Neřekl si ani proč zbyla po tobě jen jizva prázdná

Miluju tě nadeFše

Mám to v sobě uslyšíš či neuslyšíš ...

Hlas utkvíjí v práznotě

Prosím tě o pomoc

Padá na mě strach o nemoc ..

Který říkám láska ..

Dlouhá řeka bez konce ..

Bolest srdce ..

A nepřítomnost myšlenek ...
Autor Aliska-Natálka, 29.11.2008
Přečteno 417x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí