Vrať se...

Vrať se...

Anotace: Místy trochu pokulhává rytmus a někde by se možná daly i použít i jiná slova, ale tahle básnička je především o vyjádření pocitů, takže ji tak nechám... ;):)...

Vrať se zpět do míst známých,
kde v zimě padá sních.
Vrať se a úsměv rozhostí se na tváři,
a náhle zjistíš, že mé oči září.

Vrať se a podívej se na nebe,
září tam hvězda - jen pro tebe.
Vrať se jako po zimě jaro přichází,
a smutek i splín zas pryč odkráčí.

Vrať se a zmizí všechny splíny,
a náhle světlo prostoupí všechny stíny.
Vrať se i když možná bude to krok zpět,
snad pro ty chvíle, kdy bude nám patřit svět.

Vrať se ke mně, ať už nejsou to jen sny,
naděje poslední umírá, však víš...
Vrať se, i když kdykoliv můžeš odejít,
jít zase pryč a nebo už na pořád tu být.

Vrať se, i když bojíš se zas,
láska je volnost i železná past.
Vrať se, protože klíč od mýho srdce máš,
pověz, kdy zpátky mi ho dáš?

Vrať se zpět, protože jsi tu možná zapomněl,
jen jednu maličkost jsi nejspíš opomněl...
Tak už se vrať, nechci dál čekat jen,
jít spát a nechat si zdát zase jen pouhý sen...

Tak už se vrať, stále volám do větru,
tak proč ještě pořád nejsi tu?
Protože ty už se nevrátíš...
V tom je ta potíž, však já vím...

Fallen_Angel
Autor Marky852, 29.11.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí