Pro nás

Pro nás

Anotace: ............

Tolik pravdy,
tolik lží.
Tolik nevyřčených slov,
která v nás jen tiše spí.

Mnoho prožitých smutků
A ještě víc utajené radosti,
tuny citů, hloupých skutků...
vždyť každý z nás je v podstatě "dobrák od kosti"

Zapomeňme na vlastní slabosti
Cíle a ambiciózní pocity.
Připomeňme si,
že jsme tu jen já a ty.

Chce to trochu boje
pro mě a pro tebe.
Lásko moje...
Autor Květa, 30.11.2008
Přečteno 521x
Tipy 12
Poslední tipující: kroužek, Ped111ro, snupicek, Dračičák, janewe, jedam, Psavec, Bean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jj tak to je..
jsme jenom lidi..
a zvitezi ten.
kdo tuhle pravdu vidi
(v sobe ji hleda i u druhych)
nehledat....to je hříííích! .o)

30.11.2008 08:33:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí