Vyznání

Vyznání

Anotace: jako vždy to co cítím,psáno ve verších...

Sedím a přemýšlím,jaké verše psát,
sedím a přemýšlím,jak říct,že mám tě rád.
Jak říct,že jsi pro mě vším,
že miliju tě a že o tobě sním.
Já nemůžu už ani spát,
protože najevo chci ti dát,
že každý tep mého srdce jen tobě patří,
bije jako o závod už jen když tě spatřím.
Pak toužím každou větou říct,
že chci jenom tebe a nic víc.
Pak toužím svými polibky tě hladit pocelém tvém tělě,
od rána do večera,od pondělí do neděle
a každý večer než nocí přikryje se svět,
do ouška chci ti šeptat tisíc něžných vět,
ale v hlavě zní mi jen ta jedna věta,
co zná ji každý jazyk celého světa.
"Miluju tě lásko.",to tisíckrát chci ti říct.
"Miluju tě lásko." a na světě nechci už nic víc.
Autor Pepik K., 30.11.2008
Přečteno 669x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Káňátko, Teny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spatny rytmus v dile mas, fadni rymy, mne to jako celek nezaujalo, bohuzel.

30.11.2008 17:18:00 | saddova

to je kráásnééé :)

30.11.2008 11:23:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí