Přání

Přání

Anotace: Přání :-)

Mám jedno skromné přání,
být s Tebou od večera do svítání.
K Tobě se tulit celou noc,
radostí křičet o pomoc.
Poslouchat tvůj tlukot srdce,
tvé rty chutnající sladce.
V tichu sténat hlasitě,
chytnout,nepustit Tě ze své sítě.
Myšlenka propouvající hlavou,
otázka;našel jsi tu pravou?!
Tvé doteky elektřiny zkrat,
zažívat to na stotisíckrát.
V srdci neskutečná radost,
té,nemít nikdy dost.
V pohádce snů žiju teď,
tímto snem mě neustále veď.
Po tvém boku být už na pořád,
nikdy nezměnit tento řád...
Autor Khiti, 30.11.2008
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

na me je toto tema uz moc publikovano, a tohle dilo neni bohuzel zpracovano tak, aby mne v tomto neprebernem mnozstvi zaujalo...

30.11.2008 17:08:00 | saddova

moc hezké:)a naprosto ti rozumím...:)

30.11.2008 16:37:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí