Poslední dopis

Poslední dopis

Anotace: No...špatná nálada pokračuje,takže tak nějak sem ani nedávám moc veselé básně..

Poslední dopis

Pár písmen
psaných černě
popisuješ tíseň
tak jasně jemně

Slova,křičící z papíru
bijí do mé tváře
nezapomeň na víru
oslepena ze záře

Ptáš se,zda-li vím
jak moc ti chybím

Jak mám vědět
když jsi mi to nikdy neřekl
nechals mě tu sedět
sám jsi utekl

Neměl jsi tento dopis vůbec psát
už vím,jak moc umíš lhát
popsals celou stránku
slyším dech vánku

Omlouváš se,prý nechtěl si mi nikdy ublížit
jako jediný ses dokázal do mého srdce vplížit

Mám na vše zapomenout
to krásné si připomenout
to,jak nám spolu vždy nádherně bylo
a to o čem se mi jen stále snilo

Píšeš,jak byl pro tebe krásný čas
že by si jej chtěl vrátit zas
prý tě moc vším zabíjím
poslední mezi námi rozbíjím

Nemohu nic rozbíjet
ani těch pár vět
protože nejsou
nevím,kde jsou

Tvůj dopis nenapsaný
v chladné ruce mé
je nevídaný
a nic je tajemné

Slzy dusím v sobě
neukáži je tobě

Papír polykají plameny ohně
nevracej se pro mě…
Autor Giginka, 30.11.2008
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Mrs.Grázl, Holis, NikitaNikaT., Mišiačik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za obsah a jistou vzpomínku na mladí.... a ... už je to prec.

02.12.2008 10:20:00 | NikitaNikaT.

tvoje veľké plus je ze vieš básne krásne precítiť a sú zrkadlom teba, takže tým si ma tie tvoje asi aj získali...

30.11.2008 20:43:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí