Rozpolcenost

Rozpolcenost

Anotace: škoda, že lidi tak často dávají lásku zrovna těm, kteří si ji nezaslouží

slova, která jako šíp když srdce prostřelí
v hlavě zní a zní do spánků buší
tělo, které v tolika už spalo postelích
náhle k té tvé se připoutalo duší

jak umlčet minulost, tak aby nekřičela z očí
roztrhat slova na kusy, aby nemohla být vyřčena
zachránit víru tvou, jež tak nevýslovně mučí
aby nemohla být nikdy, nikdy zlomena

jsem snůška lží a co žádáš dát ti nemohu
mám jen srdce které jako nedopsaný rým
jen z půlky plní svou nelehkou úlohu
jen napůl budu šťastná, když se vedle tebe probudím
Autor Archotheria, 30.11.2008
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí