zamilovaná do tebe

zamilovaná do tebe

Anotace: tak je mi smutno když není tu se mnou

letní vánek kolem šumí,
láska letí mezi stromy
pohledem očí je jiskra naděje
že tvá duše vedle mě je

cítím tě, nejsi se mnou
slyším te,
ale vedle sebe tě nevidím
jsi jako můj stín, co za mnou stojí

jsi jako horká krev
co do srdce se mi dere

jsem zamilovaná,
je to radost i kříž co nesu si sebou,
plakat bych měla, když nejsi se tu mnou
Autor Meriel, 01.12.2008
Přečteno 554x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Povinnosti volají, ty se s láskou míchat nedají...

02.12.2008 11:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí