dveře k duši

dveře k duši

Anotace: Oči musí plakat, aby omyly tvou tvář, která se na svět bude zase smát.

Když duši tvojí kdosi vzkřísí
a rampouchem jak klíčem k ní si otvírá.
Hned voda se s tvou krví mísí,
pak ani roztrhaný sako tvojí duši neohřívá.

Je to divné ten objekt co ti to způsobil,
ač zahalen je klidně černou kápí.
Strašně sem na něj rozzlobil,
a srdce ta věc strašně trápí.

Jen hlava ví proč dveře otevřít si nechala,
asi lásku sem uvnitř skrýval.
nechtěla, aby duše o samotě zůstala,
a nikdo se na ní jenom oknem díval.
Autor snupicek, 01.12.2008
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., myší královna, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak jsem to lehce nepochopila... nevím, moc dobře se mi to nečetlo. Myšlenku to má...

02.12.2008 10:07:00 | NikitaNikaT.

Ty oči omyly, ty slzy omyly. Chyby Tvé při psaní báseň tvou zabily.

02.12.2008 09:29:00 | JClouseauB

duše se obejde bez saka a vázanky.. slzy maj k ní mnohem blíž

01.12.2008 19:14:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí