Zimní čas

Zimní čas

Anotace: ...

znám lidi co maj rádi dny
kdy venku pálí mráz
a pak zas jinačí
milují teplo zas

já mám raději ten čas
kdy je kratší den
a sníh je všude kolen nás
zmrzneme když vyjdem ven

pak vzpomínám jak jsi byla mou
jak jsem klidně držel ruku tvou
ty dny ale už pryč jsou
zpět nikdy nebudou
když jsi šla zas o dům dál

a ty si najdi někde kout
kde je pořád hic
chci ti ještě podotknout
už nevolej mi víc

teď zimu trávíš v Africe
a léto na Havaji
budeš tam tři měsíce
už tě tam čekaji
Autor někdojiný, 01.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí