Andersenova pohádka

Andersenova pohádka

Anotace: A neustále .. Jsem tu pro Tebe, kdybys náhodou o mně ještě stál ..

V každé sněhové vločce,
horká láska, která zebe.
Hořká pravda z pomeranče chutná sladce,
pořád, stále, navždy .. Miluji Tebe.

Bílá tužka píšící růžová slova,
smutná hudba vyjadřující radost.
Cítění neexistující vůně na polštáři znova,
cit, prý láska, ohlodán na kost.

Odtrhl křídla krásnému anděli,
snad sám věřil svým lžím.
Vtipný, klidný, vůbec né nesmělý,
neustále být jenom s ním.

Jak černá křída, co drolí se v pěsti,
tak zacházel jsi s mým srdcem.
Zprvu jsem si myslela, že poznala jsem štěstí,
skončilo to jako Andersenova pohádka – se smutným koncem.
Autor Skořicová princezna, 01.12.2008
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Lilly Lightová, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká :)

31.01.2009 11:47:00 | Lilly Lightová

:( ale krasna basen,uzasne sa cita

27.12.2008 18:27:00 | Terulienka

Měla by ses přihlašovat na mail.

06.12.2008 15:02:00 | BRH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí