Nejdražšímu dítku

Nejdražšímu dítku

Anotace: ....

Je to tak dávno,
i vzpomínky se mnou stárnou.
Vidím to jako dnes jak na koleně jsi mi sedala,
od jiného pohádky číst si nedala.
Teď stojíš tu přede mnou skoro dospělá,
zůstaň mé dítě navždycky veselá.
Necelých sedmnáct let,
chceš poznat muže-jejich srdce není vždy jak led.
Jednou na klíně mi budeš sedat zas,
až kouzlo první lásky zlomí čas.
Tyto řádky snad pomohou ti odhalit svět,
píše je tvůj starý bláznivý děd.
Autor Midnight lady, 01.12.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí