Štěstí

Štěstí

Anotace: ***

Štěstí, co je štěstí?
duše ohlodaná
a i když maluješ si slunce s úsměvem
jen bolest je novým objevem
bouře rozpoutaná

Štěstí, co je štěstí?
láska pomíjivá
a i když jsi ve stavu beztíže
svým bolem cítíš se ponížen
už to tak bývá

Štěstí, co je štěstí?
kolej nekonečná
a i když máš cíl již na dosah
s pocitem, že sis na dno sáh
prostě píseň věčná

Smůla, co je smůla?
všednodenní klišé
ze které mě vytrhne jen tvé štěstí
kterým co chvíli dostávám pěstí
a políbí mě tiše
Autor Hmota, 02.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí