Podrobnosti...

Podrobnosti...

Anotace: Piškotek III.

Citem tím stonavým jež mě nezmáhá...
Stavím drobnohled bylť bych poznal co máš ráda...
Z jinotajů mikrosvěta smutek netryská...
...jen nekonečné ticho a srdce tvé, které nezískám...
Nepoznám celé tvé půvaby má milá s havraními vlasy...
A přes to jsi dala mému světu tolik krásy...
...nejen v kruhu tanců rodových
...nejen v lehkém pavoučí, jenž dává proniknout smyslnosti...
Pro tebe drahá vymyšlen byl sladký hřích...
A skutek velký, pro tebe nebyl a není z povinnosti...
Autor Cybermud, 02.12.2008
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., maranika, Holis, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné vyznání...pro šťastnou ženu..
ST hodno

02.12.2008 12:09:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí