Zamilování

Zamilování

Anotace: je to volné pokračování na zakázané ovoce.............

Vůbec nevím co se to vlastně se mnou děje,
nevím jak dlouho se mi osud směje.
Ani nevím v jaké bryndě jsem se to nachomítnul,
hlavně nevím kam jsem to vlastně myšlenkama odlítnul.
Všechno se to zdálo vemi lehkou hrou,
ani netuším kde se ty choutky berou.
Z mé hlavy? Či srdce se ven derou.
Tu krátkou chvíli společnou si pamatuji celou.
Krátkou však byla,
tou zakázanou cestou se natajno vydávám za slečnou.
Ta co v mém srdci od této chvíle žila.
Autor filipika, 02.12.2008
Přečteno 655x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta snad nejvíce zakázaná... teda pro mne

01.03.2009 21:33:00 | filipika

Kterápak .. ? :-)

19.02.2009 00:06:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí