Modlitba

Modlitba

Anotace: k Bohu? Jak se to vezme...

Ó, Pane,
máš-li lidi rád
a mohu-li se vůbec ptát,
odpusť mi, prosím, moje viny,
bláhové sny a hloupé splíny,
jimiž se často trápívám.

Ach, Pavle,
pokud mě máš rád
a mohu-li se vůbec ptát,
odpusť mi, prosím, moje viny,
bláhové sny a černé stíny,
jež stále věším nad nás dva.

Snad než mi navždy řekneš sbohem,
přestaneš pro mě býti bohem,
jediným, jehož uctívám,
kterému věřím,
jemuž dám...
všechno, ach všechno to, co mám.
Autor miriaim, 02.12.2008
Přečteno 470x
Tipy 15
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Íá, jita.1965, Holis, jedam, Jean89, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Mbonita, Lylča, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....ST!

07.03.2009 16:43:00 | Íá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí