noc

noc

Anotace: v noci je tma..:-)

Když se venku stmívá,
strach se mi do žil vlévá.

Venku je tma tmoucí,
nechci jít sama černou nocí.

V noci je klid a ticho,
vše už šlo pomaly spát,
jsem jedno velké ucho,
už začínám se v noci bát.

Chlupy se mi hrůzou ježí,
pokračuji v cestě pouze ztěží,
chci už doma být.

Lásko, prosím, pojď domů se mnou,
s Tebou já nemusím se bát,
vím, že máš mě rád
a nikomu mě nechceš dát.

S Tebou chci ležet v postýlce,
objímat Tě, být prostě s Tebou,
to je můj sen v naprosto každičký den..
Autor Jalisca, 02.12.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí