Neodcházej

Neodcházej

Anotace: nojono..tady je zas má klasika =)

Neodcházej když já zůstávám
neodcházej své sny prohrávám
neodcházej když tě potřebuji
neodcházej když tě miluji
neodcházej a věř dál
neodcházej píseň hrál
neodcházej když slunce zapadá
neodcházej když růže uvadá
neodcházej cestou zlou
neodcházej jdi tou svou
neodcházej odtud sám
neodcházej nevěř hrám
neodcházej beze mě
neodcházej tajemně
neodcházej i když to říkám
neodcházej když pro tebe dýchám
neodcházej když duši mou máš
neodcházej bez toho aniž mi ji dáš
neodcházej i když o to prosím
neodcházej když tě v srdci nosím
Odejdi!
Autor Giginka, 02.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Mišiačik, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten záver....fantastický....-))ST

04.12.2008 21:40:00 | Mišiačik

Úplně poslední slůvko... jsem čekala.

03.12.2008 06:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí