Lichý sen

Lichý sen

Anotace: Chcete-li ve lži slyšet pravdu, pak věř, že se ukrývá mezi řádky.

V noci mě probudil
můj dech tichý.
Zdál se mi sen, co mě rozhodil,
byl sem v něm vždy lichý.
Koukám na sebe
a hruď pohybem svým dýchá.
Myslím na tebe,
a vzpomínkami mé hlavě kdosi míchá.
Co ty na to má lásko jediná?
Vždyť má pozice se dvěma dělit nedá.
Koukám na tebe vedle, ležíš a jsi tak nevinná.
Hledím dál a věřím, že prává se jen jedna hledá.
Autor snupicek, 02.12.2008
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Douša, Holis, Aka Kiss, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jsem to zkus číst mezi řádky, no zajímavé moc

03.12.2008 18:22:00 | Aka Kiss

Celkem dobré, konec očekávaný... jj, asik tak nějak to bude.

03.12.2008 06:27:00 | NikitaNikaT.

...dobrá je

02.12.2008 20:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí