Láska..

Láska..

Anotace: Někdy jsou prostě chvíle, když druhému ... Víte..?

Láska je křehká míjivost,
jako první kvítky jara.
Je to v srdcích skrýtá ctnost,
něžná avšak prchlavá.

Láska je jako kapka rosy,
jež se v očích třpytí.
Je to, to krásné cosi,
bez čeho život nemá zbytí.

Láska je jako silný plamen,
co žhne dnem nocí v každém z nás.
Když obejmu Tě kolem ramen,
ta chvíle je nejkrásnější z krás.

Láska je jako poupě růže,
tolik křehká a zranitelná.
Jen něhou ona vykvést může,
a stát se neporazitelná.

Láska je jako lehký vánek,
co lapí Tě ve Tvých snech.
Dopřává Ti sladký spánek
a k ránu bere dech.

Láska je ten krásný pocit,
když dotýkám se tvých rtů
a nevím co si štěstím počít,
když vkrádáš se do mých snů.

Láska to je krásné souznění,
když Ti i pohled napoví,že
miluji Tě, a to nic nezmění,
jak jen člověk Druhého může.
Autor Roger, 02.12.2008
Přečteno 843x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, jedam, Myrja, labuť, BARBYE, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí