Skvrna

Skvrna

Anotace: ...

Čekám na krásu,
než rozkvete,
do srdce ,
napořád...

čekám,
na slunce,
čekám,
na krásu,
než rozkvete,
než budeme štastní,
propletené prsty,
hvězdy a příliv,
rty a noci,
celou mou kůži,
svlečeš,
ve vlnách,
z pocitů,
slaných kapek,
kolem tvého těla,
jako oceán,
hluboký,
nekonečný,
chci být věrný,
světlu,
které záři,
hřeje,
jsi můj ostrov,
bezpečí,
budoucnost,
naděje,
pocit nejkřehčí,
přítomnost,
věčnost,
vteřiny,
na mém srdci,
modřiny,
než mraky,
se rozplynou,
já chci jen,
jedinou,
borůvkovou,
skvrnu,
z tvých rtů.
Autor Chonglee, 03.12.2008
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Agniezka, NikitaNikaT., Makula, Bíša, prostějanek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí