Nepoučiteľná

Nepoučiteľná

Anotace: Trošku sentimentálna chvíľka... Stane sa raz za čas...

Už zase cítim to isté chvenie,
znova ma láka sladké pokušenie.
Zase keď cítim blízkosť tvojich očí
už zase pre teba zem sa so mnou točí!

Už je to dlho čo to chvenie krásne,
ťažko ma prepadlo i beznádej hasne!
A občas aj motýle kradnú mi spánok,
škoda že zobudením rúcam nádej zámok...

Lebo viem ako to dopadne opäť,
lebo viem že vo všetkom budem zase obeť.
Lebo viem že ja nie som šťastia dcérou,
a žiť musím v srdci s vyvŕtanou dierou.
Autor Kaceeeenka, 03.12.2008
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Roger, Radek.oslov.Šafárik, Mounkey, lucajda89, mourovatákočka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slova těnulinká

03.05.2009 12:51:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí