Obrození?

Obrození?

Anotace: Básnička ze smutného období, kterým si jistě každý z nás minimálně jednou prošel ;-)

Pamatuji si na naše první hrátky
na naše první setkání,
na tu dobu zpátky
na ostatní zklamání.

Pamatuji si na náš první polibek
na naše první pohlazení,
na předešlý trpký zármutek
na nelítostné zostuzení.

Pamatuji si na naše první slova
na naše neustálé: "Miluji Tě!",
na jed zkaženého hada
na překážky ke svobodě.

Pamatuji se na naše první probuzení
na chvíle naší slávy,
na špatné a manipualtivní zacházení
na pochmurné zprávy.

Pamatuji se na naše první skopičiny
na ty dny bez starostí,
na veškeré zlomyslné zločiny
na bolestné probodnutí.

Pamatuji si na naše první plány
na myšlenky do budoucna,
na krvavé stébla trávy
na jméno toho zloducha...
Autor boomslang, 03.12.2008
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na všechno hezké se rádo vzpomíná, na bolesti se zapomíná... s odstupem času...

08.12.2008 06:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí