Anděl se zlatými křídly II.

Anděl se zlatými křídly II.

Anotace: Cesta života je zrádná, osud nevyzpytatelný... a za nevědomost... a přílišnou důvěřivost.... je třeba platit :)

Životem svým procházím,
po nataženém laně,
z hlubin výšiny se vracím,
chci dělat věci správně.

Dole kdesi v hlubinách,
domově padlých andělů,
čas zastaven na hodinách,
z vůle ex přítelkyň a přítelů.

Po laně kráčím,
oči k nebi zvedám,
břemeno strachu vláčím,
leč přesvědčit se nedám.

Anděl se zlatými křídly,
co mezi krásou sídlí,
mne k sobě zve a prosí,
- opustím zemi plnou rosy.

Anděl však není,
čím se zdál být,
a náhlé probuzení,
může následky mít.

Náraz je tvrdý,
však přežívám jej,
mám snad být hrdý,
a říct: jen se směj?
Autor Thanatos Mortis, 03.12.2008
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Ještě dítě, Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé... ztrácejí svou podstatu, když tě nechají několikrát spadnout a tobě to nepřinese ponaučení... a proto se směj.

08.12.2008 17:20:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí