Giacomova láska

Giacomova láska

Anotace: /mé sny a touhy, že necháš se unést/ *amores peros*

********

Má drahá

Bez Vašeho svolení nepřijmu ani vůni cizích paní,
Vaše pohledy a výčitky mé srdce haní,
Jste mou zimní královnou i laní,
Vaše slova jsou z úst andělů i saní.

Dost bylo lhaní,
teď pán se Vám klaní.

Zavřete mě bez obav se 100 nahých slečen,
ani všechny dohromady nemají hloubku Vašich očí,
zůstanou netknuté, neboť láskou k Vám jsem vlečen,
když srdce tančí v rytmu samby a svět se točí.

Moje první myšlenka patří Vám,
ráno za zpěvu mrazivého jitra,
večer když hříchy marně umývám,
tak tomu bylo včera... dnes...
... i zítra
Autor JR, 03.12.2008
Přečteno 346x
Tipy 14
Poslední tipující: Milásek, B.a.r.b.a.r, Bíša, Holis, LucQa, amores peros, STIMPRE, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně smutné, /můj/ /ne/známý pane..

05.12.2008 15:46:00 | amores peros

to je.. nádherně úžasný..

04.12.2008 16:47:00 | LucQa

...zajímavé

03.12.2008 22:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí