Bílá Paní

Bílá Paní

Anotace: Jak Okouzlený svou Ledovou královnu hledal.

Až zafouká vítr, až zavíří sníh
Vydám se mlhou po stopách tvých
Za horou šedou
Za tváří bledou
Najdu tě v stínu, v závějích

Na bílé postýlce poznám tvůj vlas
Kousek tvé vůně, co zmaří jen čas
Krůpěj tvé krve
Tak jako prve
Zmrzlá je démantem na závojích

Za řekou z kříšťálu najdu tě, lásko
Poletím přes hory ledové k tobě
A snad jenom naleznu smrt ve tvém hrobě
Než vydáš mě v lánech zasněžených

Za řekou z kříšťálu najdu svůj strach
Ostny mé odvahy změní se v prach
Slyšíš, ty mroucí
Srdce mé tlouci?
Dřív nežli cítím tvůj ledový smích
Autor Tinwen XVI., 03.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Holis, Psavec, STIMPRE, Thanatos Mortis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně úžasné :) ST!

04.12.2008 08:25:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí