Nemůžeš zapomenout....?

Nemůžeš zapomenout....?

Anotace: Zjišťuji, že já nejspíš ano... PS: Jedna hodně stará myslím, že kdo se tu pohybuje dlouho pochopí už z titulku komu je určená a ten komu patří si ji snad přečte když už ví že jsme tu taky

Jsi jen maly lhář
co využívá meho citu
k tomu aby se necitil tak sám
Jsi jen malý hráč
co přeje si moji štěstěnu
aby neprohrál

Nemůžeš zapomenout
na žádnout z těch žen
nemůžeš a nechceš
vymazat svůj krásnej sen
i kdybych ti snad
hory a modré z nebe přinesla
nikdy nebudu ta
co jednou by s tebou do toho auta zasedla

nemůžeš zapomenout
a jdeš za svým cílem
bohužel nejsem to já
koho bys chtěl vidě kráčet v bílém
po tvém boku
když zvony zvoní
a já přesto se snažím
abys zapoměl na ní

Nemůžeš zapomenou,
ale já nejspíš ano
a začínám to zjišťovat
každá naše ráno
že miluji tě čím dál více
a více
ale ty nikdy nebudeš ten
kdo MĚ bude nosit kitice

každý dárek kupuješ pro ni
každičkou pusu dáváš ji
každej pohled jenom jí patří
já jsem ta co vidí a ona nespatří

bohužel ty nemůžeš zapomenout
a ja nemůžu jen tak tvoje vtpomínky vypnout
Autor CubbaLibbre, 04.12.2008
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Rošták Domča, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí