Koukám se na klauna....

Koukám se na klauna....

Anotace: Asi týden stará,snad je to vyřeśený,tohle jsem napsala k ní: Do *rdele Lukasi! Jestli vážně všechno děláš pro Lucku, tak proč jsi se mnou?A proč jsi říkal že jsem vyhrála já když to Míša ti dala košem?Proč mám budovat a trpět pro něco, co dostane jiná?

Sedím, koukám se na klauna
a on mi povídá
jak se vlastně mezi náma
všechno má

koukám se na klauna
a on mi vyvrací
všechny tvé pravdy
pravdoucí

jak miluješ mě
jak máš mě rád
jak rozhodl si se pro mě
jak to byl tvůj tah

koukám se na klauna
a zase pláču
měla bych se zbalit
a jinam jit točit káču

vím, ze rozešla se ona s tebou
a vím,jak dlouho byla jsem druhou
vím, že Lucka je jediná
a vím, že tobě lámou se kolena

koukám se na klauna
a poslouchám
ikdyž ten zvuk mi láme kosti

koukám se na klauna
a už vím,že my dva jsem jen hosti

ti nikdy nebudeš mě mít rád
Tak jako Lucku a Míšu
Nikdy mě nebudeš milovat
a já o tom ještě debilně píšu

Koukám se na klauna
a zacpávám si uši
vźdyť ty jsi ten pro koho moje srdce buší
bohužel nepojedeš za mnou v tom autě na slapy
bohužel nejsem to já pro koho makaš na miliony

Koukám se na klauna
a poslouchám zas
odejdu?
zůstanu?
Žít nebo ztrácet čas?
Autor CubbaLibbre, 04.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Rošták Domča, Psavec, STIMPRE, Thanatos Mortis, Mbonita, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to krásná básnička...

05.12.2008 22:47:00 | Rošták Domča

Někdy je chybou neudělat chybu...

04.12.2008 07:46:00 | Thanatos Mortis

líbí se mi námět, zpracování, popsané situace

nelíbí se mi spousta zbytečných chyb

04.12.2008 04:59:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí