zavři oči

zavři oči

Anotace: ..

Za zavřenými víčky
krásně se máš.
Zapálíme svíčky,
realitu smaž...

Za zavřenými víčky
koukáš na nás.
Ukradneme klíčky,
uzamknem čas...

Za zavřenými víčky
ztácí se hlas.
Zmizí černý flíčky,
cítíš tu slast...

Za zavřenými víčky
tam, tam, jenom tam.
Slyším sladký hříčky,
na mou duši přísahám...

ZA ZAVŘENÝMI VÍČKY,
S ČERVENÝMI LÍČKY,
LÁSKU MOU TU MÁŠ,
TAK IGNORUJ TU ZÁŠŤ...
Autor Linda Etschyick, 04.12.2008
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, kikis, J's .., Lonely.girl, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to náderná báseň úplně mě dostala........skvělá!!!

29.12.2008 11:40:00 | Anye

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí