chci ................toužím

chci ................toužím

Anotace: momentální touha..

Chci zase cítit Tvoji dlaň,
nejsem už jen plachá laň.

Jsem žena, která miluje tuze,
chci se i nadále poddat své můze.

Nebojím se zklamání,
vím, že Tvé ruce mě ochrání.

Jsem ďábel převlečený za anděla,
hodná, živá, nespoutaná,
jsem svá i Tvá.

Toužím zase po Tvém náručí,
cítím, že láskou se mi srdce asi rozkočí.

Chci Tě líbat na krku
a ruku mít ve Tvém rozkroku:-)

Chci tě pomaly svlékat,
Tvé tělo něžně laskat
a slyšet Tě u toho smyslně vzdychat.

Chci se s Tebou lásko milovat,
tak už to pojď udělat,
tak už poddej se své touze,
avšak nelíbej mě pouze,
miluj se se mnou,
miluj mě dlouze...
Autor Jalisca, 04.12.2008
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí