toužím

toužím

Anotace: pro broučka...

Toužím po Tobě lásko moje,
co je mé je taky Tvoje.

Patří Ti celá moje duše,
máš klíč od mého srdce,
zasáhl mě Tvůj šíp z kuše,
rychle, hladce, sladce..

Začala jsem míti cit,
zprvu byl slabý jako nit,
postupně však zesiloval
a lásku ve mně vyvolával.

Nejprve jsi netušil nic,
postupně ses dozvěděl víc.

Odvahu jsem posbírala
a se strachem Ti pověděla:
"miluju Tě k zbláznění",
mé srdce se bálo zklamání,
ale tys mne překvapil svým vyznáním..

Toužím Tě cítit na svém těle,
zprvu dotýkám se Tě směle,
po chvíli se rozvášním
a své zábrany odložím..

Toužím Tě líbat
a přitom se na Tebe dívat.

Po čem toužím, jen ty víš,
avšak mám otázku,
zda mi to zítra splníš?
Autor Jalisca, 04.12.2008
Přečteno 721x
Tipy 3
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí