NE

NE

Anotace: ne a ne a ne

NE

Neříkáš ano, neříkáš ne
vzdaluješ se den ode dne
halíš se v tmu, vysněný sne
nevím, proč srdce mé k Tobě tolik lne

Neříkáš ne, neříkáš ano
myslím na Tebe večer i ráno
jen, žel nebylo mi dáno
mít s Tebou na růžích ustláno

Neumím nesnášet, neumím ti lhát
neumím věřit Ti, neumím objímat
ne neumím vyslyšet, nevím, ne-chci Tě hned

Neumím rýmovat, neumím lkát
neumím proti lítosti bojovat
ano neumím přeslechnout, nevím, ne-chci se hnout
Autor Hmota, 04.12.2008
Přečteno 452x
Tipy 5
Poslední tipující: Aka Kiss, Ájulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí