Schody do srdce

Schody do srdce

Anotace: schody do srdce máš, trochu nahnutý se zdá

tvé srdce chci znát,
chci v něm být král,
o tvojí lásku se rvát

schody do srdce máš,
trochu nahnutý se zdá,
kráčím je sám,
nemám důvod se bát,
držíš mě pevně láskou za ruku
a projevuješ ochotu

láskou zmocněný jdu nimi sám,
říkáš mě kudy se dát,
tvoje láska žene mě stále dál

tvé srdce už nablízku mám,
břemena odhozená v dál,
už jen jeden schod zbývá nám,
Ty už se usmíváš

jsme tu už jen my dva,
schody za sebou mám
a já tvoje srdce už konečně mám
Autor MartinK, 04.12.2008
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Prokešová, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí