Schůzka na milování

Schůzka na milování

Anotace: :)

Mrkni na mě obočím
usměj se a dej mi sílu
se mnou se svět zatočí
v Tobě jsem našel víru.

Jen lehce hodíš vlasy
poryv mne ovane
a z té Tvojí krásy
má láska povstane.

Rozepni si blůzku
já vklouznu do ní dlaní
a domluvím si schůzku
s Tvým tělem na milování.

Odlehči svému tělu
šatem, který Tě halí
uleháš na mou stélu
co erotikou pálí.

Jsem bouře ve Tvém stromoví
co dotýká se těla
polibky nám pak napoví
co máme dále dělat.

Miluji naše hraní
pak dřímám unaven
Ty lásku do mne vháníš
a já jsem polapen.
Autor Ďábel sám, 04.12.2008
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Princezna.Smutněnka, isisleo, *whatsoever*, Paulín, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..můžu taky.. :-))) mrk :-)))

05.12.2008 17:11:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí