Sladké pokušení..

Sladké pokušení..

Anotace: .

Kontrolu ztrácím,tiše brázdím,
nad peřinou z hvězd vykvetlých.
Svoje srdce, oči v šanc vsázím,
do dlaní hebkých, láskyplných, Tvých.

Hlavu ztrácím, nepřemýšlím,
když Tvé oči mne po duši hladí.
Nic neříkáš, já i přesto vím,
cítím,že mne potají svádí.

Mé rty se rozplývají s Tvými
ve vzduchu je cítit vzrušení.
Jsi má blízká mezi vzdálenými.
Jsi moje sládké pokušení..

..Bez kterého nemohu být..
Autor Roger, 04.12.2008
Přečteno 394x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, BARBYE, Myrja, Mbonita, labuť, Belmon, jedam, Bíša, Mannon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc fajn

05.12.2008 22:00:00 | Myrja

Stip..

05.12.2008 00:23:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí