Věrná

Věrná

Anotace: každá druhá...

Věrná

Zase jednou
Chceš být věrnou
Prosíš o návrat svůj
Do mých spárů

Tápeš v lásce
Zapomínáš ,znectěná
Osudem ,
znuděná životem

Zůstalas napospas
vyvrhelů lidstva
zvěrstva se na tobě
ukájí

Nikdo nevěří
slibům planým
mnohokrát ztratilas
kredit svůj!

Čím přesvědčíš
Čistá bez poskvrny
Sto let můžeš žít
Stejně nebudeš!

Věrná budeš mi
Do příští pohany
Pak zase nadejdou
Orgie s rohami.
Autor v.hercik, 04.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, b.e.j.b.y.y.y.y, Špáďa, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš zajímavě

07.12.2008 22:28:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí