Drobná výtka pro Vítka..

Drobná výtka pro Vítka..

Anotace: ...

Zas vášeň chceš mi z plic
sát.

Ale proč nechceš mě obejmout víc
krát?
Proč umíš jen vše nebo nic
dát?

Umět Tvé myšlenky bez hranic
znát..

..to si snad můžu přát.
Autor Gemyni, 05.12.2008
Přečteno 1911x
Tipy 3
Poslední tipující: Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí