Opravdu tě miluju !

Opravdu tě miluju !

Anotace: TAK DÁVEJTE KOMNTÁŘE PROSÍÍM

Píšu, protože se mi chce psát,
v hlavě mám zmatek a nemůžu spát.

Nemohu tě vidět,
nemohu tě slyšet,
nemohu tě cítit(ale potřebuji).
Ne,nemohu věřit v něco co se nesplní.
Nemohu zapomenout,
jak krásně se umíš smát.
Nemohu zapomenout,
jaký polibek umíš dát.
Nemohu zapomenout,
jak nádherně umíš objímat.
Nemohu zapomenout,
na to, že jsem se Tě musela vzdát mou vlastní vinou.

Za posledních několik dní se toho tolik událo
a plno věcí ani za řeč nestálo.
Několik z nich však utkvělo hluboko ve mně.
Někdy mám pocit,že bloudím ve tmě.
Pak se naše oči střetnou,
úsměv vykouzlíš.
A mé obavy, že tě nemám opět zastrašíš.

Avšak nechápu Tvé chování.
Chováš se ke mně krásně, ale nechceš semnou být.
Já přála bych si, aby jsi o mne bojoval
a svou lásku k mojí přikoval.

Čím hodnější na mne budeš,
tím víc mi mě srdce říká:,,nezapomeneš"!
Kdyby jsi spíše mlčky kolem mne chodil,
sic by jsi slzy v mých očích rojil,
ale zapomněla bych lépe.
Jenže takhle jsem šťastná, že si mě všímáš a věnuješ mi několik chvil.

Já, ale vím, že v Tobě láska bojuje
a přála bych ti, aby vyhrála
a se štěstím se na tebe usmála.
Ve mně však naděje spí
a čeká až jí ten někdo probudí.
snad možná časem se dočká.

Píšu,že tě nemohu vidět, ale já musím, musím vědět co s tebou je,mám o tebe totiž strach a nemohu Tě vymazat, to bych byla sama proti sobě..
Autor Aliska-Natálka, 05.12.2008
Přečteno 690x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, Thanatos Mortis, susuvlacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to autenticke, uprimne a takove veci mne oslovuji...Roboti rikaji "lov":-)

23.12.2008 16:13:00 | Rolnička

ta basen me uplne dostala...posledni dobou presne tohle prozivam takze...diky;-)

20.12.2008 13:32:00 | Lady_poezie

Úžasná báseň - až mě chytla za srdce... Opravdu jsem při čtení téměř propadl dojmu, že popisuješ příběh, kterého jsem byl účastníkem jen pár dní zpět... - ač jsem podle infa zjistil, že to není možné :D Super Tip, a kdybych ho mohl dát víckrát, dal bych ho :)

06.12.2008 21:14:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí