ona

ona

Anotace: ,,,,

Jseš v mlze ukrytá
a neznáš záři sluneční
od jara do léta
od léta do podzimu
nečekej lásko od světa
jen parket taneční
vždyť je míň světla
nežli stínů

Po ránu bloudíš v svítání
v noci nás budíš ze spaní
kolikrát zvalas na výlety
a já jsem naletěl
tvý břehy byly podemletý
srazily mě k zemi
mý srdce je teď bolavý
a vše co bylo cenný
ztratil jsem v tvojí zemi
Po ránu bloudíš v svítání
nocí nás budíš ze spaní
chci lásko zapomenout
na tvoje volání..
Autor zenge, 06.12.2008
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, Sfinx, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To přejde (stejně by se ti to nepovedlo - zapomenout che) "o)

06.12.2008 11:01:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí