Bez lásky, bez chtíče

Bez lásky, bez chtíče

Anotace: co se může stát z lásky...

Když slzy zaprší,
Tvář mám tak mokrou...
Oči mi nesuší
Svou vlastní rukou
Tak měkkou
Tak teplou...

Teplou jak krev,
Když z žíly proudí...
Poslední vzdech
Duše má bloudí...

Na tělo nahé
Kapky Padají
Mé srdce chladné
Nezájem zabíjí...

Nezájem, lhostejnost,
Cítím to stejně...
Stejně i hořkou zlost
Zabíjíš jemně...

Jemně a pomulu
Bolí to víc..
Chytám se za hlavu,
Býval to chtíč...

Touha vášnivá
Zažehla srdce,
Proč já bláznivá
tehdy spálila se...

Už nikdy, nikdy více,
Život bez lásky...
Bez chtíče...
Bez masky...
Autor NG, 06.12.2008
Přečteno 715x
Tipy 22
Poslední tipující: chico13905, kikis, René Vulkán, jedam, Vlk v rouše, Jiparo, Pokusný králík s melounovou náplní, jesterka, Rolnička, Holis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásná

24.01.2009 16:06:00 | Vlk v rouše

Moc hezky napsaná. Téčko. Jinak klasika...Amores peros

19.01.2009 20:15:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

z lásky se můžou stát i horší monstra:) moc pěkné!

06.12.2008 21:51:00 | Squat_the_world

...další velmi dobrá ST

06.12.2008 11:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí