Naděje

Naděje

Anotace: je to rok stará básnička, bylo to špatné období. Ta brána naděje jsi byla ty, děkuju ti

Teď často smutný jsem,
možná počasí to působí.
proč horší je to každým dnem,
to nejspíš nikdo nepoví.

Doufám, že skončí to již brzy
a přijde má chvíle.
Zahnat smutek a zlé slzy,
co ubírají mi na síle.

Na síle radovat se z dalšího rána,
shlédnout úsměv a usmát se na oplátku.
Vše vždy prchá, jak černá vrána,
snad není má budoucnost takto dána,
tesknit od pondělí do pátku.
Čekám až se otevře mé nadděje brána.
Autor Axis, 06.12.2008
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...krásně smutné...

07.12.2008 09:05:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí