Kraj světa

Kraj světa

Anotace: až tam bych pro tebe byla schopná jít

Miluju jen tebe a ty jsi ten,
za kým bych šla až na samý kraj světa.
Znamenáš pro mne to, co jiní ne.
Jsi prostě takový, jak jsem si přála
a při pohledu na tebe jen taju...
Když zadívám se ti do očí,
tak malá jiskřička rázem přeskočí.
A já vím, že cítíme k sobě to samé
a vím, že něco zvláštního se stane.
Po chvíli přistoupíš ke mně blíž s hlavou sklopenou.
Pomalu, nejistě a opatrně ji zvedneš
a na mně se zadíváš.
Přiblížíš se ještě blíž s tím pohledem do mých očí.
Za okamžik je však zavřeš a s nádechem romantiky mě políbíš.
Polibek od tebe je tak sladký
a k tomu všemu tolik krásný.
Vyzařuje z něho touha,
která se mi v srdci toulá.
Poté uchopíš mou ruku do tvé a vedeš mě toužebně pryč,
až na samý kraj světa...
Autor emi-lee, 06.12.2008
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: ZuzInQa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí