Prach

Prach

Anotace: je to asi 2 týdny, kdy jsme se asi na 2 dny s přítelem rozešli. Jsem ráda že už to zae klape lásko;-)

Déšť stéká Ti v kapkách po tváři,

široko daleko nic nezáří.

Tvůj úsměv ztrácí se v tmách,

Náš vztah začal být prach.

Proč oči mé pláčou taky

a na nebi jsou temné mraky?

Vždyť život s tebou byl jako sen,

s tebou byl bílý každý den.

Je už to dávno a pryč to je,

mě mizí i ta naděje.

Chci být s tebou a být zase šťastná,

ať naše rána mohou být jasná.

Ale toto už nikdy nebude,

mé srdce stále jen běduje

a jen tebe tolik miluje...
Autor emi-lee, 06.12.2008
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, bajli33, Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí