Lásko co kráčíš

Lásko co kráčíš

Anotace: ***

Suché halúzky třešní si natrhám,
lásko co kráčíš, kde tě hledat mám.

Jsi pro mne všechno, větvičko voňavá,
do bílého šatu vprostřed zimy oděná.

Jsi květ, co pohání mé srdce v let
a touhou velikou ho vane dál.

Láska s každým kvítkem přichází,
zimní krajinou nás provází
a čaruje jaro každému v nás.

Mé krásné Vánoce, přijďte za mnou zas.
Autor devcatko z jetele, 06.12.2008
Přečteno 424x
Tipy 13
Poslední tipující: střelkyně1, čertíček, Kapka, jedam, Ped111ro, NikitaNikaT., Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...nádherná...

29.12.2008 11:01:00 | střelkyně1

Je to krásné,když rozkvete Barborka.Zavoní to jarem a láskou.

27.12.2008 16:42:00 | čertíček

Krásná, něžná..

15.12.2008 13:31:00 | Kapka

Brzo se jich dočkáš...

07.12.2008 18:10:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí