Chci zpět ten okamžik

Chci zpět ten okamžik

Anotace: ten okamžik byl náš...

v záblescích vzpomínek
hledáme okamžiky
zajatci svých podmínek
a sladké přidušené vzlyky

slovíčka já,ty - jako my
šeptaná celou noc
nikdo nás nezlomí
máme čarovnou moc

ten okamžik byl náš
a svazoval nás prudce
říkalas že jsem lhář
když líbám tvoje ruce

chci zpět ten okamžik
a zastavit chci Čas
tvůj přidušený vzlyk
se vrátí mezi nás...
Autor oli, 06.12.2008
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Alfííík, Quigleika, NikitaNikaT., Sam&ntha CH.Camberly Way
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to je něco krásného...

12.12.2008 09:25:00 | Quigleika

Pěkná a pocitová báseň, trochu jsem se nad ní zamyslela, na slůvky.

07.12.2008 18:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí