Večer pod lampami

Večer pod lampami

Anotace: Z procházky pod lampami... jak jinak...

Byl to vítr v korunách,
nebo její dech?
Vzpomínám si těžce,
sotva jsem si leh.

Byly to snad její kroky,
co zněly jak symfonie?
Vzpomínám a vážně,
bídně mi je.

A co dotek na mé tváři?
A úsměv, co jak lampa září?
Vzpomínám a hledám tebe,
snesla jsi se přímo z nebe…
Autor Jiří Klein, 06.12.2008
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Jaromila
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí