S Láskou...

S Láskou...

Anotace: Mno... Tak jsem napísala další básničku... Nevím, možná to není upe povedené, ale tak co... Jde hlavně o vyjádření citů a to se snad... povedlo... :)...

S Láskou... Na tebe myslívám.
S Láskou... V noci sama usínám.
S Láskou... Prohlížím si celý svět.
S Láskou... Říkám si, co ještě musím vytrpět...

S Láskou... Stále odříkám si, ale možná i slibuji.
S Láskou... Tiše a neustále Tě miluji.
S Láskou... Občas vidím i očím neviditelné.
S Láskou... Ale vím, že nebude to stejné...

S Láskou... Neustále pro sebe si povídám.
S Láskou... Snad že i já právo na štěstí mám.
S Láskou... Utíkám a zase zpátky se vracím.
S Láskou... Získávám Tě a zas opět ztrácím...

S Láskou... Náhle probouzím se ze sna.
S Láskou... Rozechvělá a celá nesvá.
S Láskou... Co srdce mé neustále spaluje.
S Láskou... A snad s člověkem, co mne miluje...

S Láskou... Která většinou bývá jen nejistou.
S Láskou... Snad spolu půjdeme tou cestou.
S Láskou... Dva životy v jeden se spojí.
S Láskou... Však nesmí sem ten, kdo se bojí...

S Láskou... Nevzdávat se bez boje.
S Láskou... Ale člověk někdy nemůže mít oboje.
S Láskou... Nemusíš si pořád na štěstí jen hrát.
S Láskou... Teď přeci nesmíš to vzdát!

Fallen_Angel
Autor Marky852, 06.12.2008
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Thanatos Mortis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné, má to šmrnc. A je to hodně dívčí... Zkrátka krásné... Andy

08.12.2008 15:26:00 | AndyKo

Hezké a hezky stylizované :)

06.12.2008 22:27:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí