čarodějka lasky

čarodějka lasky

Anotace: Miluj muže,který ti říká že jsi krásná...ne jsi "sexy"

Mým životem,prolétls jak šíp,ten šíp mě do srdce ranil.
Jsi krásný,však beze mě ti bude líp.City souboje svádějí..
Neb já jsem duše co věčně bloudí.
Na poli lásky.
A tisíce hlasů uvnitř mě soudí.
Rozum a srdce vedou spolu války.

Jsem čarodějka lásky.
jsem zajatcem svých citů.

Toje moje zkáza i mé prokletí
Autor Maruška123, 07.12.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a když tě bude milovat,bez těch řečí okolo?

07.12.2008 13:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí